Зюнд Подаваща люлка, модел 100

Зюнд Подаваща люлка, модел 100

08.06.2021

Интегрираната система за управление на развиването непрекъснато следи скоростта, с която материалът се подава към режещата машина и управлява този процес с още по-голяма точност от предшестващия модел.

Основата на технологичната иновация, която идва с новото подаващо устройство, е опцията за интегрираната функция за изключване. Той прерязва материала в края на маркера дори когато режещата машина е все още в процес на рязане. Това дава възможност за смяна на ролките и подготовка за следващата работа, без да се прекъсва производствения процес. Особено за потребители, които често работят с къси маркери, това води до значителни икономии на време при подготовката и настройката на обработката. Функцията за прекъсване може да бъде задействана ръчно от потребителя или да бъде настроена в софтуера на режешата машина да се извършва автоматично.

Контролният панел също е претърпял допълнително подобрение, както в дизайна, така и технологично. Това включва по-голям сензорен екран, както и възможността да управлявате подаващата люлка и от двете страни. Освен това вече е възможно предварително да зададете, запишете и управлявате параметри за различни текстилни изделия.

За по-удобен дизайн на конструкцията при зареждане, едната страна на подаващата люлка 100 може да бъде спусната. Регулиращият движението на ролката вал непрекъснато регистрира колебания, ако има такива, които създават напрежение. Ако е необходимо, подаващата люлка автоматично регулира скоростта на подаване. В допълнение, движението се синхронизира с движението на режещатата машина, което допълнително минимизира разтягането и усукването на материала. Подаващата люлка не само развива материал от ролката, но може и да ги навива обратно. Когато дадена задача приключи, тази функция се използва за лесно навиване на ненарязания плат обратно върху ролката. Функцията за пренавиване създава плътно навита ролка за лесно съхранение.

Както беше в случая с предишната версия, подаващата люлка 100 може да побере ролки от плат до 100 kg, ако се захранва от люлката. Люлката сега е снабдена с два пъти повече колани за оптимално подаване.

За още по-голяма гъвкавост, напр. със статично податливи и особено прилепващи материали, подаващата люлка може да бъде оборудвана с опция за антистатично устройство.

Подаващото устройство за люлка 100 се предлага за режещи машини Zünd от серия S3, G3 и D3 (в ширина 1800, 2270 и 3210 mm).


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Принтери Canon        Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.