Zünd представя новите си индустриални довършителни решения. Zünd представя новите си индустриални довършителни решения. Zünd представя новите си индустриални довършителни решения.

Zünd представя новите си индустриални довършителни решения.

16.08.2018

Водещият доставчик на системи за дигитално рязане ще представи, наред с всичко друго и ново решение за автоматизация с цел напълно интегрирана индустриална довършителна обработка.

Универсалността на довършителните машини на Zünd предлага множество възможности за устойчиво увеличаване на производителността с минимални изисквания към персонала. Техните довършителни машини Ви дават възможност за включване на автоматично устройство за смяна на инструменти, съвместно роботизирано придвижване на материали и производствени линии с напълно автоматизирани системи за товарене/подреждане.

Zünd представя последната си разработка  в автоматизираното придвижване на материали, предназначена специално за индустриални приложения. С максимална височина на стека от 1,5 м (5 фута), системата предлага по-дълго време за непрекъснато производство и помага да се постигне още по-ефикасно и печелившо довършване при голям обем на работа. За да се илюстрира високопроизводителната обработка на различни видове материали дори без автоматизирано манипулиране на материала, Zünd използва режеща система G3, конфигурирана за тандемна работа. Тандемната настройка позволява непрекъснат производствен процес, при който натоварването и обработката се извършват едновременно. В допълнение довършителната машина е оборудвана с високопроизводителен рутер RML и устройство за автоматична смяна на инструментите ARC. Последният има до 8 различни иструмента, което значително улеснява задачите, изискващи множество различни на вид и размер инструменти. Операторът никога не губи следата на инструменталната екипировка и може да намали времето за тяхната смяна до минимум за оптимално използване на системата за рязане.
Роман Хаслер, заемащ длъжността Сегментен  Мениджър Опаковки, обяснява: "доставчиците на опаковки са принудени да произвеждат под постоянен времеви и маргинален натиск. С нашите модулни решения за рязане и обработка на материали ние можем да отговорим на индивидуалните нужди от автоматизация и да помогнем на нашите клиенти да направят дигиталните си довършителни операции още по-ефективни и печеливши ».
Например, с технологията за съвместна работа с роботи. Zünd демонстрира възможно приложение с роботизирано устройство от Universal Robots. Роботното рамо взема отрязаните  парчета от довършителна машина Zünd S3 и ги поставя на предварително определените им места. Интелигентното планиране на производството, контролът и мониторингът са от решаващо значение за създаването на продуктивни довършителни работни процеси. Софтуерът Suite Zünd Cut Center ZCC осигурява виртуален контролен център за напълно интегрирана цифрова обработка. С нови функции, като например методи за висока скорост на регистрация, дори по-лесно планиране на производството и табло за лесно наблюдение на производителността на Zünd Cutter, ZCC Version 3 предлага безпрецедентна гъвкавост и още по-лесна работа.


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.