Интериорен проект за конкурса Малки герои на МБАЛ Пирогов залага на материали от Мираж Груп Интериорен проект за конкурса Малки герои на МБАЛ Пирогов залага на материали от Мираж Груп Интериорен проект за конкурса Малки герои на МБАЛ Пирогов залага на материали от Мираж Груп Интериорен проект за конкурса Малки герои на МБАЛ Пирогов залага на материали от Мираж Груп

Интериорен проект за конкурса Малки герои на МБАЛ Пирогов залага на материали от Мираж Груп

20.04.2017

Интериорният дизайнер Ралица Няголова участва в конкурса "Малки герои" - идейни проекти за модерни интериорни пространства в детско отделение на болница „Пирогов“.

За тапетите и плакатите в проекта тя е избрала латексовата технология на HP, която се предлага от Мираж груп.

Можете да видите проекта на Ралица Няголова тук.

Тъй като детските болнични отделения са травмиращи за повечето деца, но посещенията в тях са неизбежни, интериорните дизайнери целят да направят престоя и консултациите малко по – приятни и закачливи, като създадат свеж и позитивен интериор.

В проекта на Ралица Няголова са заложени светли и не натрапчиви тонове и форми и екологично чисти материали, като акцентът е върху настилката, проектирана и създадена по високи модерни технологии, специално да служи в полза на обществото.

Разбира се, използвани са постери, плакати и други елементи, разведряващи обстановката и създаващи усещането, че се намираме в приказния свят на феите и „Малките герои“. Заложени са забавни игри, тъч скрийнове, таблети, регистрационни и информационни табла, облегчаващи чакащите пациенти.

За тапетите и плакатите са заложени материали, отпечатани с безвредните латексови мастила на HP, чиито представител за България са Мираж груп. Характерно за латексовата технология е че е екологично безвредна - без мирис  и не се драска. Лесно се измиват флумастри от тапетите – което е важно предимство за детските стаи.

Източник: thecityacademyawards

 


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.