Zünd на Fespa 2018: По-ефективни, по-гъвкави от всякога

Zünd на Fespa 2018: По-ефективни, по-гъвкави от всякога

12.03.2018

Колкото широк е спектърът от интереси, към които е насочена Fespa 2018, толкова разнообразна е продуктовата гама, която Zünd излага на тазгодишното шоу в Берлин. Независимо дали е дигитално отпечатан винил или гофриран картон за POP, текстил за приложения в сферата на рекламата, модната индустрия или за интериорен дизайн, Zünd предлага перфектни, високопроизводителни решения за рязане, за да отговори на разнообразните нужди на доставчиците на печатни услуги навсякъде.

 

От "Digital Corrugated Experience" и "Print Make Wear" до "Printeriors", производство на рекламни материали и пълна гама от печатни POP, фокусът на Fespa 2018 е изключително широк. Като премиерно изложение за широкоформатен печат, Fespa създава перфектната сцена за Zünd (Щанд B50, Зала 1.2), за да покаже безбройните приложения на своите дигитални системи за рязане и решения за работни линий.

С най-новата версия на софтуера Zünd Cut Center ZCC, Zünd натиска плика с продуктивност повече от всякога. Новата Over Cutter Camera OCC, например, осигурява напълно автоматизирана регистрация, която се настройва за положение, опъване или изкривяване само за секунди. С един изстрел OCC улавя всички регистрационни знаци, които се виждат върху субстратите в областта за рязане. След това ZCC компенсира всяко разтягане и позволява на ножа да започне да работи почти веднага. Таблото за управление, базирано на браузъра, визуализира данните за ефективността на системата за рязане по време на производството. Ръководството и управителите на производството имат достъп до таблото за управление и всички съответни данни в реално време денонощно, по всяко време и от всяко място.

В индустрията за реклама и дисплеи, дигитализираните текстилни изделия стават все по-популярни. Търсенето на иновативни, високоефективни решения е високо и Zünd отговаря, напр. с G3 3XL-3200. Във Fespa тази цифрова плоска режеща система ще бъде показана в комбинация с LM 100W Cut & Seal Laser Module. Системата може да обработва ролки от тъкани с широчина до 3,2 м / 126 инча. За автоматизирана обработка на едрогабаритни твърди подложки, като картон или велпапе, Zünd излага интегрирана производствена линия с режеща система D3 и Система за Управление на Бордовете BHS. Тази система демонстрира автоматичното зареждане на твърди материали, съчетано с изключителната производителност на технологията на режещата система D3 с две греди. Двете независимо действащи греди могат да носят до три различни инструмента и в зависимост от спецификата на заданието, да доставят до два пъти по-голяма производителност.

На друга дигитална режеща машина G3, пазарният лидер Zünd показва най-новата високотехнологична, напълно автоматизирана рутерна технология. Високопроизводителният рутер RM-L осигурява до 3,6 кВт мощност и безпрецедентни възможности за обработка на твърди, плътни материали като акрил и дърво. С автоматичното устройство за смяна на инструментите ARC, Zünd предлага на потребителите решение за напълно автоматизиране на работния процес на рутера. Zünd високопроизводителни модули, комбинирани с ARC автоматизация, предлагат несравнима производителност за акрилни, Dibond, Forex и MDF приложения.


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.