Summa придобива CadCam Technology; разширяване на бизнеса за рязане и лазерна технология

Summa придобива CadCam Technology; разширяване на бизнеса за рязане и лазерна технология

11.10.2018

Summa и CadCam Technology, експерт по иновативни лазерни технологии за текстилната промишленост, обединяват усилията си чрез сливане на бизнеса си. Summa придобива CadCam Technology Ltd. и дъщерното им дружество GS UK Ltd., за да утвърди позицията си на водещ производител на оборудване за довършителни работи в сферата на дигиталния печат. Компаниите ще  продължат да функционират както досега и ще се допълват, за да предложат на клиентите си още по-добри решения.

CadCam Technology (CCT), със седалище в Нотингам, Великобритания, е разработчик и производител на високотехнологични машини за лазерно рязане и лазерно гравиране. Освен това CCT има богата история на разработката на софтуер и е пионер в интегрирането на системи за визуализация и разпознаване на камерата в оборудването за довършителни работи. Техният иновативен характер гарантира, че компанията все още е водеща в развитието на технологиите и продуктите днес. Основните пазари са рекламния бранш, дрехи и декорация, с големи клиенти в автомобилната индустрия, слънчевите панели, спортното облекло и обувната промишленост.

В тясно сътрудничество с CCT, нейното дъщерно дружество GS е важен британски дистрибутор и тестови център на оборудването за CCT. Чрез разпространението на оборудване, софтуер и доставки, GS има много силна връзка с текстилната индустрия. Тяхната отлична репутация на пазара носи много възможности за по-нататъшно развитие на бизнеса им в текстилния бранш.

"През последните години сме свидетели на значителен ръст в Summa, а придобиването на CCT е истински крайъгълен камък за нас", каза Ерwin Vandousselaere, изпълнителен директор на Summa. "Допълняемостта с Summa е забележителна, при която CCT е много иновативна и опитна в текстилния бранш. Заедно ще бъдем по-силни, за да постигнем по-нататъшен растеж. "

Специализацията на CCT предлага персонализирани решения, базирани на продуктовата им гама и основните технологии, докато Summa доказа, че развива и произвежда висококачествени продуктови серии. Чрез комбинирането на двата екипа организацията има експерти на всички нива.

"Със Summa съм напълно убеден, че CCT ще има приемственост чрез своята световна мрежа и добре развити продажби и маркетингови възможности", каза Джон Бел, основател на CCT и GS UK. "Работихме заедно от началото на деветдесетте години, когато CCT използва контролерите на Summa, а Summa използва софтуера на CCT. Това прави Summa идеален партньор за разширяване на бизнеса. "

Чрез придобиването Summa разширява своите технологични ресурси в рекламната индустрия с акцент върху текстилната промишленост във всеки ключов регион на света. Амбицията е да се съсредоточи изцяло върху увеличаване на географското, както и на експанзията на пазара и да се пуснат нови иновативни продукти. С течение на времето продуктовото портфолио на Summa ще бъде обогатено с авангардна лазерна линия.

Източник: Summa


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.