Отличени с награда софтуери

Отличени с награда софтуери

18.02.2022

Altstätten, Швейцария, 16 февруари 2022 г.: Zünd получи награда на Европейската асоциация за цифрова печат EDP за цели три от своите разработени софтуери. Журито обяви PrimeCenter за „Най-добро решение за работен процес“, а интерфейсът “Pick&Place“ и Опцията за визуализация са признати съответно за „Най-добро постижение в роботиката“ и „Най-добър инструмент за обработка на печат“, съответно. 

 

Zünd е известен в цял свят със своите модерни, високопроизводителни дигитални системи за рязане, „произведени в Швейцария“. От известно време швейцарският производител е известен с удобен за потребителя софтуер за автоматизация на предпечатната подготовка, какъвто е PrimeCenter, както и Опцията за визуализация и Опцията за интерфейс Pick&Place за производството в дигиталния печат. Последните са две високоефективни решения за събиране на вече изрязаните от машината части, които предлагат поддръжка чрез визуализация и съответно чрез интегрирана роботизация. Благодарение на своето изключително ноу-хау и консултантски опит, Zünd се превърна в доставчик на цялостни решения в работните процеси на рязане/довършителни работи и автоматизация. Пазарният лидер в дигиталните системи за рязане предлага на клиентите персонализирани решения за работни процеси за всяка стъпка от производството в дигиталния печат. Като признание за предимствата в много аспекти и изключително доброто съотношение цена-производителност на тези софтуерни решения, жури от експерти от Европейската асоциация за цифрова печат EDP им присъди отличието „Най-добър в класа“.

 

• Софтуерът за автоматизация PrimeCenter служи като контролен център за създаване на файлове за печат и изрязване, и осигурява високоефективен и продуктивен процес на предпечатна подготовка. С няколко клика потребителите изготвят напълно разпределени (nesting) задания за печат и изрязване.

 

• Опцията за интерфейс Pick&Place позволява на Zünd Cut Center – ZCC да управлява роботизирано устройство, което напълно автоматизирано разпределя готовите, изрязани части — събира, сортира и поставя на предварително определените места.

 

• Опцията за визуализация осигурява визуална поддръжка за отстраняване на изрязаните части. На частите се поставят етикети чрез проектор или монитор. Потребителят може да види от един поглед кои части към коя поръчка принадлежат и може да постави етикети за непрекъснато следене.

 

Повече от десет години Европейската асоциация за цифрова печат оценява продуктите и разработките в графичната индустрия за отличие и поощрение, които минават през процес на оценяване, включващ  технически комитет на асоциацията, жури от експерти и накрая, общо събрание на членовете на EDP.

 

 


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.