Новости от HP по време на Fespa 2017 Новости от HP по време на Fespa 2017 Новости от HP по време на Fespa 2017 Новости от HP по време на Fespa 2017

Новости от HP по време на Fespa 2017

10.05.2017

HP вдъхновява доставчиците на големия формат в дигиталният печат да преоткрият нови възможности на Fespa 2017. 

На 8 май 2017 г. в Хамбург, Германия на международното изложение Fespa 2017 HP Inc. обяви наличието на нови решения за доставчиците на широкоформатни печатни услуги на HP, за да развиват бизнеса си в областта на маркирането, декорацията и дисплея с иновативни възможности в производството и приложенията.

 Компанията представи новите принтери HP Latex 3600 и 3200, опцията за гъвкав печат за печатане на HP Scitex 17000 Press и HP PrintOS за латекс и Scitex HDR преси.

Стана ясно ,че 3.2-метровите принтери HP Latex 3600 и HP Latex 3200 поддържат по-висок обем на печат и подобрен месечен работен цикъл. Принтерът HP Latex 3200 е подходящ за големи доставчици на печатни услуги, за да произвеждат широка гама от приложения с висока производителност и с високо качество за реклама на дребно / външна реклама, събития / изложби, автомобилни графики и интериорен декор. HP Latex 3600 е предназначен за още по-големи доставчици на печатни услуги, които се нуждаят от продължително и непрекъснато печатане. Той може да достигне производствени върхове от до 35 000 квадратни метра на месец и е идеален за производство на специални приложения, като например банери, беклит(backlit), стенни облицовки и други. Новите принтери HP Latex 3600 и HP Latex 3200 предлагат:

- Специален режим на облицовка, с подобрена цветова консистенция за трудни задачи

- Намалява загубата на медиите, спестявайки до един линеен метър на ролка, използвайки HP Latex Media Saver.

- По-ниските разходи за труд, един оператор може да управлява до четири принтера едновременно.

- Автоматична поддръжка на печатащи глави, спестявайки време и пари.

- Намалени разходи - ролки за тежки товари за по-малко смени на ролките, 10-литрови разфасовки на мастило HP за работа през цялата нощ. (HP Latex 3600)

HP Inc. представя Latex Print and Cut Solutions, за да опрости и ускори производството на знаци и дисплеи.

HP Inc. обяви HP Latex 300 Print and Cut Series, двойно устройство за едновременно отпечатване и рязане в един работен процес, осигуряващо 50% икономия на време. 

Проектирани за магазини и доставчици на печатни услуги (PSP), с цел да помогне за тяхното бизнес разрастване. В тази връзка 54-инчовите HP Latex 315 Print and Cut и 64-инчовите HP Latex 335 Print and Cut Solutions предлагат драстично по-ефективно производство за широк кръг от приложения като висококачествени графики за подове и прозорци, както и стикери и персонализирано облекло.

Латексовите принтери на HP помагат на редица клиенти, от магазини за малки знаци и копирни магазини до високопроизводителни доставчици на печатни услуги, за печат на разнообразни приложения без време за съхнене с бърза обращаемост и монтаж. Портфолиото включва:

- Принтери HP Latex 300 series: новите принтери HP Latex 315, 335 и 365 осигуряват високо качество на изображението, - производителност и издръжливост при висока скорост за доставка през същия ден.

- Наскоро представените принтери HP Latex 560 и 570 помагат на клиентите да управляват разнообразие от висококачествени задания за печат и заявки от типа „в последният момент“ в производството при ниска първоначална инвестиция.

- Новият HP Latex 1500 принтер предлага стабилно и достъпно решение за висококачествени супер-широки вътрешни и външни приложения.

- Принтерите HP Latex 3100 и 3500 са идеални за обемно и висококачествено производство на приложения, което се постига чрез по-малка ангажираност на оператора, възможност за зареждане на по-голямо количество медия и 10-литрови касети с мастило.

Източник: HP Inc.


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.