Новият HP Latex R1000 Новият HP Latex R1000 Новият HP Latex R1000

Новият HP Latex R1000

17.07.2018

HP Latex R1000 е новото попълнение в R серията на HP след HP Latex R2000. Също като предната машина от тази серия и R1000 е предназначен за печат върху гъвкави и твърди материали използвайки  HP Latex Rigid Printing Technology и HP Latex White Ink.

За разлика от R2000, който е предназначен за специалисти в широкоформатния печат, които изискват ефективен работен процес без прекъсвания. С HP Latex R1000 Printer, компанията цели да предложи максимални възможности с една машина. Той е разработен за развиващи се компании с ограничени инвестиционни възможности и пространство. Машината предлага печат върху широка гама гъвкави и твърди материали с един набор мастила. Приложенията са в търговски обекти, външна реклама, графики за прозорци, събития и изложения и декорация.

Новата машина има трилитрови контейнери за мастило, за разлика от по-големия модел, при който обемът е пет литра. Принтерът работи с материали с ширина до 1,64m и дебелина до 5cm. R2000 поддържа ширина до 2,5m при същата дебелина. 

HP R1000 предлага:  

Висок качество на печат – термалните инкджет глави на HP и новите латексови мастила постигат широка цветова гама на твърди материали като запазват гланцовото покритие на материала и нямат неприятна миризма.

Печат с бяло мастило - HP Latex White Ink осигурява бяло с гланцов ефект на прозрачни и цветни материали и минимизира загубите между печата на поръчките с бяло. Главите могат да се махат и съхраняват, а автоматичната поддръжка кара бялото да се държи като всеки друг цвят тя включва автоматична рециркулация и проверка на дюзите.

Надеждност и гъвкавост - HP Latex Overcoat 3 добавя устойчиво и гъвкаво мастило на водна основа за добра адхезия и устойчивост на надраскване. По-ниските температури на сушене позволяват печат на повече типове материали.

Ефективност: продуктивен работен поток с конвейер позволява на потребителите да се справят с голямо натоварване и кратки срокове. Скоростта е до 50 кв. м. в час. Ролите с гъвкави материали за печат могат да тежат до 60 kg.

Източник: www.printguide.info


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.