Превъзходно качество на острието и неповторима производителност с новия  Press Cutting Tool - PCT от Zünd Превъзходно качество на острието и неповторима производителност с новия  Press Cutting Tool - PCT от Zünd

Превъзходно качество на острието и неповторима производителност с новия Press Cutting Tool - PCT от Zünd

04.09.2019

Новият инструмент за рязане на Zünd  - PCT, предназначен за обработка на велпапе, достига качество на рязане и производителност на напълно различно ниво от досегашното.

С добавянето на новия инструмент за рязане - PCT, Zünd разширява и без това обширната си палитра от налични инструменти за обработка на велпапе. Това, което отличава този нов режещ инструмент, е както производителността, така и качеството на рязане. За разлика от осцилиращия инструмент и вертикалните сили, упражнявани върху материала, РСТ предлага много по-голяма стабилност. Това позволява както по-бързи скорости на обработка, така и чисти, прецизно изрязани ръбове.

За да е достижим този ефект на работа, PCT е оборудван с изпъкнала плъзгаща се обувка, която компресира материала по време на процеса на рязане, което създава възглавничен ефект по линиите на рязане. Полученото качество на ръба е равно на това на конвенционалното рязане.

Безстъпков  регулиращ пръстен контролира дълбочината на обработка на плъзгащата се обувка и силата на компресия. Инструментът е подходящ за велпапе до макс. дебелина 7 мм, без да рискувате да разкъсате или пробиете подложката. PCT също е в състояние безупречно да изрязва много фини детайли, включително радиуси с размери 3 mm, като новият нож  Z104 се препоръчва за тази цел. Приложенията включват всеки продукт от велпапе, в който са желани безупречни  ръбове, напр. висококачествена опаковка за потребителски стоки и POP дисплеи.


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Принтери Canon        Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.