Zünd обяви пускането на новия Лазерен Модул LM 100W - изрязване и запечатване в един ефективен процес

Zünd обяви пускането на новия Лазерен Модул LM 100W - изрязване и запечатване в един ефективен процес

04.09.2017

Лазерен модул LM 100W - изрязване и запечатване в един ефективен процес

С LM 100W, Zünd въвежда лазерния модул за приложения в сферата на Sing & Display. Целта на новата система за лазерно рязане е да изреже полиестерните тъкани и да запечата ръбовете по едно и също време. Това допълнение допълнително увеличава универсалността на модулните, широкоформатни системи за рязане на Zünd.

Меките табели предлагат огромен потенциал в огромния и разнообразен свят на визуалните комуникационни медии. Полиестерните тъкани започват да завладяват приложения, които преди това се управляваха от хартия и PVC подложки. За да улесни разрязването на този материал, Zünd е разработил лазерният модул LM 100W. Той е предназначен за рязане на полиестерни текстилни материали и едновременно запечатване на краищата. Разнищените ръбове стават нещо от миналото. LM 100W автоматизира това, което отдавна е отделна ръчна операция и по този начин елиминира необходимостта от свързване. В допълнение, LM 100W осигурява безупречно качество на рязане и безупречна повторяемост. Тъй като лазерното рязане е безцветен процес, при обработката не се изисква задържане.

На един оператор са му нужни само няколко прости стъпки и няколко минути, за да превърне Zünd кътера в система за лазерно рязане. След като лазерната работа приключи, е също толкова лесно да преконфигурирате кътера за следващото приложение.

Лазерният модул Zünd е оборудван с въздушно охлаждан CO2 100W лазер със скорост на обработка 44 м / 144 фута / мин. Като лазер от Клас 1 не изисква специални съоръжения за безопасност като защитни очила. Лазерният модул е напълно затворен, което осигурява надеждна защита на оператора.

Източник: www.zund.com


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.