Мираж Груп с първата в България демонстрация на Oce Colorado 1640. Мираж Груп с първата в България демонстрация на Oce Colorado 1640. Мираж Груп с първата в България демонстрация на Oce Colorado 1640. Мираж Груп с първата в България демонстрация на Oce Colorado 1640. Мираж Груп с първата в България демонстрация на Oce Colorado 1640. Мираж Груп с първата в България демонстрация на Oce Colorado 1640.

Мираж Груп с първата в България демонстрация на Oce Colorado 1640.

23.11.2018

На 20.11.2018 в Хотел Силвър, гр. София Мираж Груп, съвместно с Канон организира първата за България демонстрация на принтер Canon Oce Colorado 1640. По време на събието голям брой посетители от печатарската индустрия и няколко представители на медиите имаха възможност да научат повече за уникалната технология UV gel от следващо поколение съчетаваща отлично качество, висока производителност и широка универсалност в един принтер.

Особенно внимание бе обърнато на факта, че благодарение на UVgel на Canon, този иновативен 163-сантиметров принтер "Roll-to-roll" осигурява безпрецедентна производителност, превъзходно качество и изключителна гъвкавост на приложенията, плюс ниски производствени разходи.

Ето и още няколко от основните предимства на тази революционна технология, които бяха демонстрирани по време на събитието:

• Недостижима досега производителност с бърза скорост на печат и кратко време за съхнене, което Ви отвежда директно до довършителния процес
• Постоянно отлично качество на цветовете с прецизно оформени и позиционирани, контрастни точки, по-широка цветова гама, силна наситеност на тъмните цветове и точни тонове.
• Ненадмината гъвкавост за работа с множество задачи и огромна гама от медии на едно устройство, включително и с тънки и чувствителни на топлина с широчина до 163 см. Идеален за външни и вътрешни приложения, дори без ламиниране
• Лесен за работа с поддръжка на печат, без да е необходим пряк надзор и автоматично завършване на задачите
• Спестява от текущите разходи за енергия

• Надеждност на вградените печатащи глави със сигурна поддръжка, осигуряваща максимален срок на добро качество на печат


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Принтери Canon        Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.