Мираж Груп с ново лого

Мираж Груп с ново лого

22.08.2018

Скъпи приятели,
Фирма Мираж Груп ЕООД започва редица промени, за някои от които вече знаете, а други - предстоят. 
Промяната е нещо сигурно и нещо хубаво, което всеки трябва да е готов да направи за себе си. Ние избрахме нашия момент и сега споделяме това ново начало с Вас, нашите партньори, клиенти и приятели. С него имаме за цел да затвърдим желанието си да изградим нов имидж на компанията и да покажем кои са нашите ценности . 

• Мираж Груп сменя логото си, заемайки древния символ( ıYı ) като основа на логото си в първата ни буква „М“. Този знак е олицетворявал векове наред в миналото българската държавност и е бил символът на българският род Дуло, създал първата българска държава, наследници на която е съвременната българска държава. Древният символ става символът на нашата фирмена група, разпределена в 5 търговски дестинации, в различни географски и държавни региони: България, Македония, Сърбия, Малта, Кения. 
Вземаме нещо ценно и устойчиво от миналото, за да изградим нещо ново, но изпълнено с ценности, в които вярваме и които могат да ни водят към бъдещето с достойнство. Вярваме, че само който цени и помни миналото, може да изгради бъдеще, което да остави траен знак от себе си във времето.
Ние оставаме Вашия дългогодишен партньор, на който винаги можете да разчитате като технологичният лидер в дигиталния свят на печата, предоставящ Ви най-добрите марки в цялостно решение. Нашите бизнес решения винаги предоставят нови възможности за Вашия бизнес.
Ние Ви предлагаме високи стандарти в сервизното обслужване с единствените сертифицирани и квалифицирани сервизни техници за Вашите машини.
Ние заставаме зад думите си с действия и отговорност. Благодарим Ви, че ни давате шанса да работим заедно и заедно да постигаме целите и мечтите си!


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.