МИРАЖ ГРУП НАГРАДЕНИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПАЗАРА НА БАЛКАНИТЕ И ИЗТОЧНА ЕВРОПА

МИРАЖ ГРУП НАГРАДЕНИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПАЗАРА НА БАЛКАНИТЕ И ИЗТОЧНА ЕВРОПА

30.11.2017

Корейската компания d.gen заема едно от първите места в световната ранг листа за производители на широкоформатни текстилни принтери.

Партньорството на Мираж Груп с d.gen се основава на стабилни взаимоотношения от 2011г. насам и бизнеса между двете компании реализира сериозен растеж с всяка изминала година.

През месец Ноември като техен дългогодишен партньор Мираж Груп бяха поканени в Сеул, където d.gen организира среща на партньорите от цял свят.

Мираж Груп с гордост прие наградата, поднесена лично от г-н Лии, собственик на d.gen. Постигнатите високи резултати бяха заслужено оценени с награда за Развитието на пазара на Балканите и Източна Европа.

Само за 2017г. Мираж сключи сделки за 13 нови d.gen принтера като оборота само към корейския партньор в годините 2014-2017 бележи ръст от над 300%.

С широка специализация в дигиталния печат Мираж Груп следи отблизо тенденциите на бранша. Текстилния печат като най-динамично развиващ се ще продължи да бъде фокус при представянето на фирмата в местни и международни изяви. Компанията е традиционен участник в международното изложение за дигитален печат FESPA и местните изложения Copi`s София и Grafima Белград. При FESPA Хамбург през май 2017 фирмата най-успешно реализира продажби от бранша на текстилната дигитална индустрия и с нетърпение очаква последното си за тази година изложение FESPA EURASIA в Истанбул на 7-10 Декември.


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.