Мираж Груп На Феспа 2019 Мираж Груп На Феспа 2019

Мираж Груп На Феспа 2019

21.05.2019

За поредна година Мираж Груп взе участие в изложението за дигитален печат Феспа 2019, провело се от 14-ти до 17-ти Май в град Мюнхен.

Тази година основен акцент на щанда ни имаше започналата през 2010 програма за обновяване и възстановяване на оборудването за  бизнеса  с  дигитален печат. Тогава дадохме началото и през годините натрупахме опит в рециклирането и инсталирането на десетки принтери с всички видове технологии (UV, Solvent, Latex, Sublimation, Pigment) и приложения (Roll-to-roll , Hybrid, Fl atbed, Textile). Рециклираното оборудване, което Mirage Group предлага, Ви дава увереността на ползите от ново оборудване с включена инсталация и 6 месеца гаранция на изключително конкурентна цена.

Съотношението цена-качество е много подходящо за собствениците на нови фирми и клиенти,

които търсят по-стари модели принтери в перфектно състояние.

На нашия щанд посетителите имаха възможността да видят резултатите от тази програма чрез текстилния принтер за директен печат ATP DFP1320 G4-12, с допълнителни ъпгрейди - специални иновативни разработки на инженерите от Мираж Груп:

- дублирана, симултантна мастилна система

- вградено шевно устройство,

- вграден фумбастер,

- вграден компютър и др.

 

По време на изложението посетители имаха възможността да се запознаят отблизо с голям брой приложения от сферата на печата върху текстил и възможностите, които разкрива той.


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.