Запознайте с най-новият модел LED UV Printer, представен на пазара от COMPRESS и Мираж Груп: Compress iUV 350s Запознайте с най-новият модел LED UV Printer, представен на пазара от COMPRESS и Мираж Груп: Compress iUV 350s Запознайте с най-новият модел LED UV Printer, представен на пазара от COMPRESS и Мираж Груп: Compress iUV 350s Запознайте с най-новият модел LED UV Printer, представен на пазара от COMPRESS и Мираж Груп: Compress iUV 350s Запознайте с най-новият модел LED UV Printer, представен на пазара от COMPRESS и Мираж Груп: Compress iUV 350s

Запознайте с най-новият модел LED UV Printer, представен на пазара от COMPRESS и Мираж Груп: Compress iUV 350s

17.04.2019

Той е малък, с една лед лампа, с водно охлаждане, с голяма площ на печат от 600 х 350 мм. Скоростта на тази машина  и най-вече нейната гъвкавост, я правят истинско решение на проблемите.

С високопроизводителната си LED (светоизлъчващ диод) UV лампа и разпъваща се, но въпреки това бързодвижеща маса, принтерът Compress iUV350s предлага невиждано досега пространство за медиата с размер от 150 мм в удобен формат на работен плот.

Проектиран да е преносим през стандартен вход – той е много гъвкав. Можете да печатате почти върху всичко!

Дори предмети за предвидени за промоции, стъкло, метал, пластмаса, дърво, акрил и други материали. Скоростта на Compress iUV’s   и възможността да декорира много видове предмети означава по-малко инвентар, по-малко загуби от отпадъци, ускорен  работен процес, всичко това обработено с пълна гама цветове. iUV350s е индустриален клас UV принтер с висока производителност. Можете да печатате на много голям обем от видове материали с персонализирани възможности за печат (отпечатване на разнообразни изображения, 3d ефекти и други). Дори много повече – използвайте машината да привлечете нов бизнес или клиенти или да решите вашите проблеми в производството. iUV350s отваря нови врати към възможностите за продажби на дребно.

Compress е водещ производител на промишлени UV принтери и iUV-350s допълва гъвкавото портфолио на съществуващото iUV семейство и е първата версия за работен плот в своя диапазон.

Изработването на прототипите и на самото производство, може да се извършва безопасно от един и същ принтер. С височина на медиата от 150 мм и скорост на производство до 150 м2 / ч. IUV-350s е идеален за висококачествен печат с фотографско качество върху акрил и стъкло, баркодиране или маркиране на продукти върху метални или пластмасови елементи.

  • Шест незвисими цветови канала
  • 604 х 359 мм печатна площ за медиа с височина до 150 мм
  • WIMS (система за управление на бялото мастило) внедрена
  • Изцяло стоманена конструкция
  • LED водно-охлаждана лампа с променлива мощност, ниско-температурна
  • Вградено засичане на височината на медиата
  • До 15 м2/ч.
  • Най-ниският постиган разход за резервни части и консумативи.
  • Цена : 19 950,00 EUR

 

Лесен за употреба

 

IUV-350s отговаря на производствените изисквания на взискателните потребители, като същевременно е изключително лесен за инсталиране

и използване. Започвайки с IKEA-тип инсталация да отнема по-малко от 30 минути след разопаковането, използването на принтера е също толкова просто като 1-2-3. С лесен за използване интуитивен панел на дисплея, всеки оператор може да започне да го ползва, буквално минути след настройката. Серията вградени функции е в полза както персонала на начално ниво, така и за сложни операции за изпълняване, харакетрно за всички съществуващите модели на Compress.

 

Създаден да е издръжлив

 

Изграден от стоманени компоненти, iUV-350s е конструиран да е издръжлив. С една година условна гаранция, с изключение на печатащите глави.

Гаранцията покрива всички части, с изключение на всички консумативи, които са подложени на ежедневно износване. Следват се задължителнителните за поддръжка назначени процедури.

 

Невероятни резултати

 

Използването на модерна промишлена печатаща глава, устойчива на солвенти и технологията на „кепване“, е удължен цикъла на работа, благодарение на надеждността и автоматизираните функции за почистване на iUV-350s мотора - с номинална мощност 22 kHz честота на главите - скоростта е основно предимство, заедно с минималните и максималните стойности на мастилената капка 2 -37pcl.

До 1440 dpi резолюция и скорост на изстрелване при по-бърза скорост на сканиране, осигуряват точна регистрация и жизненост - iUV-350s е печалба, производителност и скорост, вградени в компактен принтер, който е с индустриални печатащи глави и с уникални предимства пред всеки принтер на пазара. А именно:

1. Вградени модели за печат, специално предназначени за UV печат. С над 20 модела налични  значително се намалява бендинга, едновременно  с проблемите с бендинг от гланца.

2. Системата за управление на бялото мастило е автоматизирана херметизирана, рециркулационна система с CMYKClear мастила - осигурява

безконкурентно качество на печата, особено без повторното подаване на мастило за обезвъздушаване, често срещано при други принтери.

3. Постига скорост до 15 метра на час в една посока (UNI directional )- iUV-350s.2


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Принтери Canon        Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.