HP разкрива първата HP Latex технология за печат на твърди материали

HP разкрива първата HP Latex технология за печат на твърди материали

26.03.2018

Иновацията на HP White Latex Ink осигурява бляскави бели цветове заедно с най-ярките цветове при твърдия печат.

Основи акценти в новината:

  • Първата истинска хибридна HP Latex печатна технология, предлагаща както гъвкав, така и твърд печат с мастила HP Latex

  •  

    Представя HP White Latex Ink, иновация в печатната индустрия

  •  

    Първото решение за производство на  гъвкави и твърди отпечатъци напълно без мирис с екологично чистите оригинални водно базирани мастила на HP Latex

  • Позволява на доставчиците на услуги за печат да разширят предлагането си и да навлязат на нови пазари

ОРЛАНДО (FL), 22 март 2018 г. - Днес в  ISA Sign Expo, HP Inc. обяви HP Latex R Series, първата латексова технология на HP, която може да печата върху гъвкави и твърди материали с мастило HP Latex. Серията HP Latex R носи най-оживените цветове в твърдия свят на печат и създава нови възможности за бялото мастило с въвеждането на HP Latex White Ink.

Tехнологията HP Latex R Series oборудванa с един мастилен комплект от шест цвята и осигурява безпрецедентно качество на скоростта и е първата, истинска хибридна латексна технология, която обединява известните възможности на гъвкавия печат на HP и ги прилага при твърдия печат.

Серията HP Latex R носи несравнимо качество на широка гама от твърди материали, като например разпенени плоскости, PVC плоскости, картон, полипропилен, твърди пластмаси, алуминий, дърво и стъкло. За разлика от технологията за UV печат, която създава дебел слой мастило, който покрива напълно материала и изисква време за сушене, латексните мастила на HP запазват визията и усещането на носителите и осигуряват печат, който е безопасен за околната среда и оператора на принтера.

Справяйки се с едно от най-широко разпространените ограничения в печата, HP White Latex Ink има иновативна система, която рециркулира бялото мастило - както в системата за подаване на мастило, така и в печатащата глава - за да се избегне утаяването. Също така има уникална система за съхранение с автоматично разбъркване, когато мастилото не се използва за минимизиране на загубите на мастило. За пръв път иновативното бяло латекс мастило на HP предлага възможността за лъскаво, висококачествено "истинско бяло", която не жълтее във времето, както традиционното UV-базирано бяло мастило.

Вижте видеоклип представящ HP Latex R Series тук.

Серията HP Latex R ще бъде достъпна през третото тримесечие на 2018 г., като дебютът ще бъде през май по време на FESPA в Берлин, Германия.


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Принтери Canon        Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.