HP АНОНСИРА НОВО ПОРТФОЛИО ЛАТЕКСНИ ПРИНТЕРИ, СЕРИЯ "Polestar"

HP АНОНСИРА НОВО ПОРТФОЛИО ЛАТЕКСНИ ПРИНТЕРИ, СЕРИЯ "Polestar"

02.02.2021


Новата серия HP Latex се състои от четири устройства - HP Latex 700 и 800, и HP Latex 700W и 800W, които предлагат възможност за бяло мастило за първи път в тази категория принтери. Това е най-бялото бяло мастило на пазара, което не пожълтява с течение на времето и позволява да се създават по-чисти контури и да се добави повече контраст.

Ненадминати яркост на цветовете и ослепително бяло: съчетава най-новото поколение латексови мастила на HP и най-бялото бяло мастило, предлагано на пазара, без пожълтяване с течение на времето

Висока производителност: HP Latex 700/800 series позволява на доставчиците на печат (PSP) да увеличат производителността с до 50% спрямо предишните модели на HP, благодарение на много по-високата скорост за печат.

Висока ресурсна ефективност: Използването на латексни мастила и картонени боксове от  HP Eкo Кaртон намалява емисиите на въглерод с 60% и използването на пластмаса с 80%

Нов принтер HP Latex Print and Cut Plus: Обновеното решение HP Print and Cut Plus позволява по-лесно да се идентифицират и режат изображенията за печат с голяма прецизност, благодарение на подобрена система за оптично позициониране.

Обновена серия HP PageWide XL: HP също пуска ново портфолио на HP PageWide XL с усъвършенствани работни процеси и функции за сигурност

Междувременно са обновени печатащите глави, които са с повече дюзи и постигащи скорости до 36 м2 / ч (388 ft2 / ч), позволяват на новите HP Latex 800 и 800W да достигнат с 50% по-високи нива на производителност в сравнение с предишните модели на HP. Изображенията за печат и текст, изпълнени в новата серия 700/800, са с по-ярки цветове и по-фини детайли, дори при по-високи скорости на печат. По отношение на работата с принтера, HP PrintOS софтуера позволява на потребителя да наблюдава и контролира своите принтери, използвайки облачен интерфейс, който могат да използват практически навсякъде и по всяко време.

Последните изследвания на HP разкриват, че 85% от ползащите широкоформатни принтери сега изискват продукти и практики, които са с висока ресурсна ефективност и отговаряши на еко нормите. За да отговорят на това изискване, новите продукти от латекс продължават да надграждат дълготрайния ангажимент на HP за безопасност на печат. И четирите устройства от серията HP Latex 700 и 800 използват HP Eco Carton – мастилна опаковка, изработена от картон, намаляваща количеството на използваната пластмаса с 80%. Мастилата на HP на водна основа също са по-благоприятни за околната среда.

Подобрен HP Latex Print and Cut Plus

HP представи и актуализирано портфолио от Print & Cut, което е напълно съвместимо със серията Latex 700 и 800. Оборудвани с най-новия софтуер за обработка на растерни изображения (RIP) и изцяло нови режещи по контур устройства, работата с тях е по-лесна и по-интуитивна от всякога при печата на знаци и печатни приложения за декор.

Обновените функции включват оптимизирана прецизност на рязането чрез подобрените конфигурации на системата за оптично позициониране (OPOS). Като част от това подобрение, режещата машина на HP отчита черните вътрешни линии по време на процеса на рязане и извършва допълнителни измервания, подпомогнати от новите баркодове на HP, разположени на листа за печат за разчитане на изображението. Рязането с новите Latex 64 и 54 Plus е подобрено и с по-висока притискаща сила на фрезата до 600gr. Това дава възможност, необходимия натиск за постигане на прецизност при рязането да работи и с медии с по-голяма дебелина.

Цветният интерфейс със сензорен екран е изключително удобен за потребителя и включва подобрено меню, което прави цялото решение много по-лесно за работа. Коша за медиата също се отличава с изискан дизайн и сега заема по-малко място в сгънато състояние, което позволява да се използва по-добре пространството.


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Принтери Canon        Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.