FOTOBA - ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ, ЗА ДА АВТОМАТИЗИРАТЕ ВАШАТА ДОВЪРШИТЕЛНА ЛИНИЯ

FOTOBA - ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ, ЗА ДА АВТОМАТИЗИРАТЕ ВАШАТА ДОВЪРШИТЕЛНА ЛИНИЯ

04.02.2019

Mираж груп дава уникалната възможност през следващите 3 месеца да закупите която и да било от режещите довършителни машини на италианския производител Фотоба с 10% отстъпка от крайната цена.

Fotoba е Италианска компания, основана през 1974 г. Основната дейност на фирмата е производство на автоматизирани довършителни машини, които се прилагат главно в сферата на широкоформатния печат. Производството варира от машини за малък формат  до супер широкоформатен режим. Освен безукорното качество, което предлага Фотоба, няколко патентовани идеи отличават марката от останалите производители: Digitrim, XLD Series, Multi Cutter и много други.

Digitrim - Digitrim е уникална X / Y система за рязане. Нейната основна характеристика е способността да  следи маркерите за изрязване, поставени между множество цифрови изображения, отпечатани или изобразени едновременно на една и съща страна на медиaта. Подравняването на хартията се настройва автоматично чрез маркери за изрязване. Трябва само да въведете листа с множество изображения два пъти, за да получите перфектноподравнен крайния печат.

XLD Series – предлагат най-гъвкавото решение от всички довършителни машини на FOTOBA. Проектирани да работят както с ролки, така и с листи, те  са идеалното решение за изрязване на всички гъвкави медии. Независимо от каквото и да е разместване на медиата при подаването, XLD  машините автоматично се подравнят към ръба на отпечатаното изображение. В случаи, когато разпечатката не е успоредна с края на медията или ролката е навита неравномерно, системата
XLD170 True Edge Tracking компенсира неточностите и крайния резултат е перфектно изрязано изображение. Довършителните машини от  XLD серията  могат да се справят с повечето гъвкави медии с максимална дебелина от 0,8 мм. в това число поликарбонати, фото хартия, винил, самозалепващо жинил, PVC, филм,  канава, ламинирани или запечатани печатни материали и много други.

Fotoba промо - възползвайте се от 10% отстъпка  на всички довършителни машини с  марка Fotoba. Офертата е валидна до края на месец Април.

 

 

 


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Принтери Canon     Текстилни принтери d.gen   Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.