DGI PolaJet PS-3206

Бранд:

Вид на машината - солвентен принтер с работна ширана от 3.2м

Производител - DGI

Модел - PolaJet PS-3206

Състояние – втора употреба

Една чисто нова печатаща глава.

Година на производство: 2005

Цена: 12000 EUR

 

Принтери HP Принтери Canon     Текстилни принтери d.gen   Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.