Canon обяви новият Oce Colorado 1650

Canon обяви новият Oce Colorado 1650

27.05.2019

Canon U.S.A., Inc., лидер в дигиталните решения за печат, има удоволствието да обяви новия широкоформатен дигитален принтер Océ Colorado 1650, който разширява семейството на рол –то –рол устройствата за печат на Canon с технологията Canon UVgel.

Océ Colorado 1650 представя технологията Océ FLXfinish, която позволява както матово, така и гланцово покритие за печат, ново мастило, повишена гъвкавост на медиите и приложенията и напълно интегрирана функция за двустранен печат.

Този нов 64-инчов производствен дигитален принтер се основава на революционната производителност, качеството на печата, икономията на мастило и автоматизацията на своя предшественик Océ Colorado 1640. Този нов продукт осигурява оптимална производителност за доставчиците на услуги за печат (PSP), произвеждайки приложения като самозалепващо фолио, канаваца, тапети и предно и задно осветени графики, които изискват висока степен на гъвкавост за довършителни работи, монтаж и рамкиране.

Océ Colorado 1650 включва технологията Océ FLXfinish, нов подход към LED втвърдяването, който позволява на оператора да избира между матова или гланцова продукция за всеки отделен печат, за да постигне различни покрития - без да се налага смяна на мастила или носители. Все по-голям брой крайни потребители предпочитат външния вид и намалените отражения на матово покритие, особено за интериорни стенни покрития и арт приложения.

Технологията Océ FLXfinish също така подобрява производителността на модела Océ Colorado 1650 с по-порести медии, включително хартии без покритие и меки медии за реклама, като полиестерни текстилни медии и графични медии със силиконов ръб, като позволява всяка капчица мастило да бъде „фиксирана“ веднага след изстрелване, предотвратявайки абсорбцията от субстрата.

В допълнение, Колорадо 1650 се поддържа от нова версия на Canon UVgel мастило. Това мастило е формулирано за гъвкавост на приложенията чрез увеличаване на "разтегливостта" на всяка обработена мастилена капка, което води до оптимален изход за приложения, които изискват рязане, огъване, нагъване и сгъване без риск от напукване. Доставчиците на услуги за печат могат допълнително да разширят обхвата на своите медии и приложения с вградена функция за двустранен печат и поддръжка както за печатните страници, така и за медиите, което допълнително увеличава производителността и гъвкавостта.

„Технологията на Canon UVgel позволява на доставчиците на печат да предлагат на своите клиенти оптимално съчетание от висока производителност, фантастично качество на печата, изключителна гъвкавост на приложенията и много ниска крайна сума на преки и непреки разходи свързани с притежаването“, казва Шиничи Йошида, изпълнителен вицепрезидент и генерален мениджър, Canon USA, Inc. "Въз основа на положителните отзиви от нашите клиенти и партньори, нашият екип от R&D се фокусира върху доставянето на втори 64-инчов принтер, който увеличава популярните производствени предимства на  UVgel  технологията, като в същото време повишава производителността на медиите и приложенията."


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.