Canon обяви нова серия плоскопечатни принтери Océ Arizona Canon обяви нова серия плоскопечатни принтери Océ Arizona

Canon обяви нова серия плоскопечатни принтери Océ Arizona

06.02.2019

Canon пусна новото си семейство плоскопечатни принтери Océ Arizona 1300 на пазара за табели и дисплеи, като се стреми да предложи по-разнообразна гама от приложения.

Най-новите допълнения към Arizona портфолиото на Canon са машини от среден клас, насочени към клиенти, които са готови да преминат от първата си плоска или хибридна система до принтер, който достига изискванията на средния пазар с по-висока производителност и качество на печат.
Новите принтери могат да се похвалят с по-голяма гъвкавост и възможност за печат върху редица медии, като канава, дърво, плочки и стъкло. Новата серия ще се състои от шест варианта на Аризона 1300, като се започне с Océ Arizona 1340 GT, който разполага с четириканална CMYK мастилна система и маса с размери от 1.25мx2.5м.
Всичките шест принтера от 1300 серията на Canon Océ Arizona са на пазара от понеделник, 4-ти февруари.
Уейн Барлоу, ръковидител на отдел „Графики и Комуникации “за Canon UK заяви, че 1300 серията е „оборудвана с най-новите ни иновации за подобряване на производителността и улесненяване на ползването“.
„Можете непрекъснато да ъпгрейдвате, добавяйки допълнителни канали за мастило, включително лайтове и бели UV мастила, ролкови медии или патентования софтуер на Канон - "Touchstone" за създаване на графики с текстура. Принтерите са също така с интегрирани състеми за автоматизирана поддръжка и дистанционно обслужване.”
"Имаме високи амбиции за този продукт и текуща програма за научноизследователска и развойна дейност, подкрепена с пазарни проучвания."
Серията 1300 е разделена на две групи от по три - GT принтерите работят на 1.25мx2.5м, докато по-големите XT принтери работят на 2.5мx3.08м. И двете групи се състоят от четириканален 1340, шестканален 1360, който изпълнява CMYK плюс двуканален бял или бял и лак, и 1380, който се основава на шест-каналната версия с допълнения от лайт циан и лайт магента.
Всичките шест модела се изработват в Canon Oce в Poing, Германия, като печатат със скорост до 52,8м2/ч, което според Canon е идеално за компании, произвеждащи до 15 000м2/година.
Машините използват софтуера на "Arizona Xpert" за опростяване и автоматизиране на работните процеси, включително многопластова и дуплексна работа, а файловете за печат се съхраняват, за да направят производството на бъдещи подобни задачи по-бързо и по-лесно. Те са и първите плоскопечатни принтери на Canon, които използват дистанционното обслужване на Océ.


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Плоскорежещи машини Zund  

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.