Новите предложения от медии на Aurıch за печат върху текстил с Латексовата технология на HP Новите предложения от медии на Aurıch за печат върху текстил с Латексовата технология на HP

Новите предложения от медии на Aurıch за печат върху текстил с Латексовата технология на HP

04.09.2017

В съвместния опит за постигане на по-добра адхезия на латексови мастила върху 100% текстилни тъкани от PES, Aurich и HP обединиха усилията на своите R&D отдели.  С финалния вариант FRL, Aurich даде възможност на всеки собственик на латексова HP технология от последно поколение да отпечата върху гъвкав субстрат с текстилни характеристики и следните приложения:

-DigiPanorama 3172FRL - DigiPanorama е 250 гр плат за дисплеи със специално покритие за Латекс мастила. Химическо подразделение  на Aurich подобри адхезията на мастилата към текстилната повърхност. Това води до по-добро сцепление на мастилата. Изображенията ще бъдат блестящи и резки в разделителната способност. DigiFacination е в перфектно съчетание с принтерите HP Latex.

-DigiCompetition 2264FRL - Лек и ценово конкурентен 160 грама плат за дисплей с еквивалентно покритие като декоративна тъкан от 210 грама. Този лек материал за дисплей плат е разработен, за да поддържа активно целевия пазар за декорация на тъкани в магазини и молове. С едва 160 грама на квадратен метър се изпълнява същото като традиционните 210 грама на кв.м. плат във всички аспекти: Покритие, мекота, опъване, принтиране. DigiCompetition може да бъде поръчан за пренос или за директно отпечатване при сублимация на багрила и ще следва най-новите сертификати за пламъци за вътрешна употреба. Приложение: вътрешни рамки с каучукови системи.

-Supernova 3179FRL - Супернова 250 грама плат за предно осветяване е последващото подобрение на Aurich гамата от текстилни платове. Всички функции на успешната серия Impact Prime са запазени. В допълнение, намаленото тегло до 250 грама, комбинирано с по-ярка бяла повърхност, позволява на потребителя да печата брилянтни тъкани с подчертано фоново осветление.

Backlight Supernova 3179 с интегрирана релаксация на бръчките с нов завършен вариант FRXU - Supernova е последващото подобрение на Aurich гамата от текстилни платове. Всички функции на успешната серия Impact Prime Evolution с FRX довършителни работи се запазват. Техническият отдел на Aurich отидоха крачка напред, като използват специфичен тип прежда и прилагат уникално довършително обработване на FRXU към Supernova. По този начин те успяха да създадат обратно осветена гръбначна релаксация. Супернова 3179 с FRXU приключва темата за досадното видимо намачкване.

-DigiFacination 6178FRL - DigiFacination е 60г флаг със специално покритие за Латекс мастила. Химическо подразделение  на Aurich подобри адхезията на мастилата към текстилната повърхност. Това води до по-добро сцепление на мастилата. Изображенията ще бъдат блестящи и резки в разделителната способност. DigiFacination е в перфектно съчетание с принтерите HP Latex.


СПОДЕЛИ:    

Принтери HP Принтери Canon        Плоскорежещи машини Zund   

Copyright © 2017 Mirage Group Ltd.